Spira ungdom LSS

Under vintern 2020/2021 startar vi upp en gruppbostad för ungdomar inom ramen för LSS 9:8, personkrets 1, i Eksjö på det småländska höglandet. Gruppbostaden, Spira Ungdom LSS, erbjuder 6 platser för ungdomar i åldrarna 12-18 år med autism och eventuellt andra neuropsykiatriska och intellektuella funktionsnedsättningar.

Alla ungdomar bor i eget rum med toalett och dusch med tillgång till kök, matsal och övriga gemensamma utrymmen i en vacker fastighet belägen i centrala Eksjö. Vi kommer också ha möjlighet att anpassa skolgång för varje ungdom utifrån de individuella behov och förutsättningar som föreligger.

Just nu rekryterar vi personal till verksamheten och om du har intresse av att jobba hos oss är du välkommen att kontakta verksamhetschef Charlotte Nycander på charlotte@astoria.nu med en presentation och CV så bokar vi ett möte.

Är du yrkesverksam och intresserad av att placera hos oss är du välkommen att kontakta Charlotte på mailen ovan eller tel 070-872 73 77 för att få mer information och resonera kring den aktuella ungdomens behov och förutsättningar. Vi kommer även finnas på plats vid LSS-dagen i Växjö 15/9 och kunna ta emot placeringsförfrågningar där.

Varmt välkomna till oss!

Katarina Holm, VD